Visie

"Al het goede komt in drieen"

Een uitspraak die wij als specialisten in standbouw volledig onderschrijven. Er komt natuurlijk nogal wat bij kijken voordat uw stand op de beurs staat.

Een goede stand is afhankelijk van veel factoren.
Om elk van deze factoren tot zijn recht te laten komen werken wij volgens bovenstaand principe.

Daarom richten wij ons op de volgende drie factoren;

Standbouw DC-Design voor stands specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands voor beurzen en evenementenOntwerp

Het ontwerp, één van de factoren, zo niet dé belangrijkste factor van een goede beursstand. Afgestemd op uw wensen kunnen wij zeer uiteenlopende ontwerpen maken, van een eenvoudige niet al te opvallende stand tot en met dé vloervullende beurskraker met veel spektakel. Maar ook als er reeds een ontwerp is kunnen wij dit voor u bouwen of aanpassen.

Uiteraard worden alle stands tot in de kleinste details uitgevoerd en kan in overleg tevens de inrichting van de stand; het meubilair, een keukenunit, vaatwasser of multimediale presentatiezuil tot en met de kopjes en schotels worden geleverd.

Al onze ontwerpen worden ontworpen in een 3d tekenprogramma.

Contacten

Zeer belangrijk bij de totstandkoming van de stand vinden wij de contacten met de opdrachtgever. U krijgt tijdens het gehele proces slechts te maken met 1 persoon, Uw toegewezen gesprekspartner. Op deze manier verloopt de communicatie uiterst overzichtelijk.

Realisatie

Waar ter wereld uw ontwerp gerealiseerd moet worden, DC-design heeft de ervaring om Uw beurs een succes te laten worden. Vakbekwame medewerkers zorgen voor een optimale beursstand.
Want Qua Patet Orbis, 'Zo wijd de wereld strekt'.

 

DC DESIGN

DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen