Wie zijn wij

DC-design is een jonge zelfstandige onderneming met visie die zich toelegt op het ontwikkelen en realiseren van stands voor beurzen en/of tentoonstellingen in elk formaat op elke plaats.
Als specialisten in standbouw weten we als geen ander dat een stand niet alleen de plek is waar gecommuniceerd wordt, maar dat de stand zelf ook moet communiceren!

Uiteraard moet de stand een verlengde zijn van uw merkbeeld en identiteit als bedrijf, product, of dienst. En daarvoor heeft DC design de mensen met jarenlange internationale ervaring voor u klaar staan.

Wij hebben, naast veel ervaring ook een zeer professioneel ingerichte werkplaats waar Uw stand gefabriceerd wordt.

Al het benodigde materiaal wordt met de grootste zorg gekozen, zonder de prijs/product verhouding uit het oog te verliezen.
Omdat wij het ontwerp en bouw van de stand volledig in huis hebben kunnen we volgens onze hoge kwaliteitsmaatstaven op tijd leveren.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw stand op te slaan tot een volgende beursperiode, tegen een redelijke vergoeding.

 

DC DESIGN

DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen DC-Design specialist met eigen visie in het ontwikkelen en realiseren van stands / standbouw , standbouw voor beurzen en of tentoonstellingen